OVER ONS

Wie we zijn en wat we doen.

OVER UNDERCOATING.NL

UNDERCOATING.NL is ontstaan uit de passie voor voertuigen. In een tijd waarin in de moderne garage de werkvloer van marmer is, de monteur zijn werk grotendeels uitvoert met een computer en zijn neus ophaalt voor oudere voertuigen, werken wij vanuit onze passie en trekt het klassiek mechanische werk ons het meest.

Wij zijn er voor de liefhebbers van zowel oude als nieuwe voertuigen. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. Dat alles met liefde voor het vak en passie voor de historie van de automobiel.

In onze ruime werkplaats is neer dan voldoende ruimte voor de voertuigen van onze klanten. De grote verscheidenheid aan voertuigen is kenmerkend voor ons bedrijf. Klanten uit het hele land, alsmede belgie, duitsland en frankrijk weten ons te vinden. Voor vele is enkel het bezoek aan onze werkplaats de rit al waard. Er staan altijd diverse klassiekers en je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. We staan je graag te woord en informeren je met veel plezier en enthousiasme over de voertuigen en projecten.

UNDERCOATING.NL hanteert de beste producten en materialen. Doordat we onafhankelijk opereren staan we garant voor kwaliteitsproducten met de scherpste prijs in de markt.

Problemen met uw auto? Geen probleem. UNDERCOATING.NL beschikt over een eigen autoambulance en vervangend vervoer is aanwezig.